Småvaruhissar, Mathissar, PLATTFORMSHISSAR &
vARUTRANSPORTHISSAR

Vi erbjuder ett stort utbud av:

  • Mathissar
  • Plattformshissar

Se mer info »

Felanmälan/Jour: 08-30 48 20

Småvaruhissar – Mathissar – Varutransporthissar

Plattformshiss - vi hjälper dig med småvaruhiss i Stockholm

Småvaruhiss / Varutransporthiss

Småvaruhiss, även kallad mathiss eller varutransporthiss, är till stor hjälp i många kök runt om i världen. Vi kan erbjuda allt från brevhissar till stora bilhissar.

Faktum är att restauranger och matserveringar över hela Stockholm med omnejd har under lång tid dragit fördel av våra kostnadseffektiva småvaruhissar/mathissar.

Alla företag som serverar mat och dryck och som bedriver sin verksamhet på mer än en våning kan tryggt lita på bekvämligheten, säkerheten och effektiviteten som våra högeffektiva varutransporthissar ger. De är extremt hållbara och specialbyggda för kontinuerlig användning i påfrestande arbetsmiljöer.

Fördelar med småvaruhissar / mathissar

Mathissar eller småvaruhissar ger betydande arbetsrelaterade fördelar för exempelvis restauranger, barer och hotell. Ja, i princip var som helst där mat och dryck serveras på flera våningar. Småvaruhissar minskar behovet av att ha ett kök på varje våning i byggnaden.

Ni kommer att spara mycket tid och samtidigt få en betydligt bekvämare arbetsmiljö. Vanliga användningsområden för mathissar/småvaruhissar inkluderar bland annat transportering av lagad mat, tallrikar, bestick, sängkläder, städmaterial och mycket annat.

Säkerhetsaspekten med småvaruhissar/mathissar är också en faktor som man inte bör förbise. Att slippa bära på tunga brickor och annan utrustning i trappor minskar avsevärt risken för olyckor, arbetsskador och potentiellt katastrofala interaktioner med gäster/kunder i trånga miljöer.

För mer information om vårt omfattande sortiment av högeffektiva småvaruhissar / mathissar i Stockholm, ring oss gärna på 08-48 00 27 80.